Verhuren aan expats

Verhuren aan expats

Verhuren aan expats doet u via Huis Verhuren Deventer! Expats zoeken vaak woningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Wij helpen u aan een geschikte huurder voor uw woning!

Verhuren aan expats: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide werknemers met een hoog inkomen. Door de tijdelijke duur van hun arbeidscontract, vaak 1 tot 3 jaar, zoeken expats vaak een tijdelijke huurwoning. Dit houdt in dat uw woning na de verhuurperiode weer vrij komt voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe huurder. Expats zijn vaak opzoek naar gemeubileerde huurwoningen, dus zelfs uw meubilair kan blijven staan. Gemeubileerde huurwoningen kunt u vaak voor een hogere huurprijs verhuren. Heeft u geen meubilair meer in uw woning staan, maar wilt u uw woning toch gemeubileerd verhuren? Wij kunnen u in contact brengen met een partij die meubels kan verstrekken.

Verhuren aan expats: Verhuren via Huis Verhuren Deventer

Huis Verhuren Deventer heeft veel ervaring met het verhuren aan expats. Door uw woning via verschillende websites aan te bieden, waaronder Engelse websites, vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Ook wordt uw woning in onze woningmail geplaatst, hiervoor staan veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een nieuwe woning zoeken. Als er eenmaal een geschikte kandidaat is gevonden controleren wij deze op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. U kiest uiteindelijk of de kandidaat de nieuwe huurder van uw woning wordt. Daarna stellen wij een degelijk huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Geïnteresseerd in verhuren aan expats via Huis Verhuren Deventer? Vul het  formulier  in voor meer informatie of om uw woning direct aan te bieden!