Huis verhuren Deventer – Informatie

Informatie

Huis Verhuren Deventer is een actieve makelaar in de verhuur van uw woning. Wij zorgen voor veel online zichtbaarheid zodat een geschikte kandidaat binnen korte tijd is gevonden. Door uw woning op diverse websites voor woningzoekenden te plaatsen en uw woning in onze woningmail te plaatsen, zorgen wij voor veel zichtbaarheid onder potentiële huurders.

Screening huurder

Als er eenmaal een geschikte kandidaat is gevonden, controleren wij deze op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. U beslist uiteindelijk of de kandidaat de nieuwe huurder van uw woning wordt. Daarna zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een inspectie voor en na de verhuurperiode. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Beheer van uw woning

Om geheel zorgeloos uw woning te verhuren kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Huis Verhuren Deventer. U kunt kiezen voor technisch vastgoedbeheer, dit houdt in dat wij oplossing bieden bij kleine technische problemen, en voor financieel vastgoedbeheer, dit houdt in dat wij facturen voor u versturen en de huur voor u innen. Vastgoedbeheer is vaakgekozen door verhuurders die zelf niet in staat zijn de woning te beheren, zoals verhuurders die in het buitenland zijn. Maar ook voor verhuurders die een professionele partner zoeken in het beheer van uw woning is ons vastgoedbeheer uitermate geschikt!

Meer informatie over Huis Verhuren Deventer of uw woning direct aanbieden? Neem contact op via het formulier  en wij mailen of bellen u zo spoedig mogelijk!