Kamer verhuren Deventer

Kamer verhuren Deventer

Kamer verhuren Deventer doet u via Huis Verhuren Deventer! Deventer is een leuke stad om in te wonen voor bijvoorbeeld studenten van Saxion. Kies voor het verhuren van kamers in een studentenwoning of voor het verhuren van een kamer in uw eigen woning, ook wel hospitaverhuur genoemd. Huis Verhuren Deventer helpt u graag bij beide en voorziet u van informatie over onder andere de huurprijs en huurder.

Kamer verhuren Deventer: onze werkwijze

Huis Verhuren Deventer zoekt een geschikte huurder door middel van veel online exposure. Zo wordt uw woning op verschillende woningwebsites geplaatst en krijgt deze aandacht in onze woningmail. Als er een geschikte kandidaat is gevonden, controleren wij deze op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. U beslist uiteindelijk wie de nieuwe huurder van uw kamer wordt. Daarna stellen wij een waterdicht contract op, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor en na de verhuurperiode.

Wilt u meer informatie over Kamer verhuren Deventer of direct uw woning aanbieden aan Huis Verhuren Deventer? Vul het formulier in en een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!