Koopwoning verhuren

Koopwoning verhuren

Uw koopwoning verhuren? Neem contact op met Huis Verhuren Deventer! Het verhuren van uw te koop staande woning is ideaal om dubbele lasten te dekken en om uw woning minder gevoelig voor vandalisme te maken.

Koopwoning verhuren: verhuur via de leegstandswet

Als u uw koopwoning tijdelijk verhuurt, dan verhuurt u deze via de leegstandswet. Hiervoor dient u een vergunning aan te vragen bij uw gemeente, het kan tot 6 weken duren voordat u uw vergunning ontvangt. Voordelen van verhuren via de leegstandswet zijn dat u slechts beperkte huurbescherming hoeft garanderen, u direct een vergunning voor 5 jaar krijgt en dat u zelf de huurprijs kunt bepalen. U dient er rekening mee te houden dat uw verzekeraar ingelicht is en dat uw bank toestemming moet hebben gegeven.

Koopwoning verhuren: verhuren via Huis Verhuren Deventer

Huis Verhuren Deventer helpt u met het verhuren van uw te koop staande woning. Wij vinden een geschikte huurder die wij controleren op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Wij stellen een waterdicht huurcontract op en inspecteren de woning voor en na de verhuurperiode. Wilt u geheel zorgeloos uw woning verhuren? Kies dan voor vastgoedbeheer! U kunt bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer. Vraag een medewerker naar meer informatie over beheer in uw situatie.

Wilt u uw koopwoning verhuren via Huis Verhuren Deventer? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!