Woning verhuren vakantie

Woning verhuren vakantie

Woning verhuren vakantie? Neem contact op met Huis Verhuren Deventer! Uw woning verhuren tijdens uw vakantie is een ideale uitkomst als u niet wilt dat uw woning leegstaat en graag wat extra inkomsten hebt om te besteden. Uw huis tijdelijk verhuren kan al vanaf 2 maanden bij Huis Verhuren Deventer.

Woning verhuren vakantie: onze service

Ga zorgeloos op vakantie door tijdelijk te verhuren via Huis Verhuren Deventer. Wij zorgen voor veel online zichtbaarheid door uw woning te plaatsen op de grootste woningwebsites en door uw woning in onze woningmail te plaatsen. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekers ingeschreven die per direct een woning zoeken. Als er een geschikte kandidaat is gevonden controleren wij deze op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. U beslist of de kandidaat de tijdelijke huurder van uw woning wordt. Daarna zorgen wij voor een degelijk contract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een inspectie van de woning. Een vaak gekozen optie van verhuurders die hun woning tijdens de vakantie verhuren is vastgoedbeheer. Zo hoeft u nergens aan te denken tijdens uw vakantie. Wij bieden technisch en financieel beheer. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Uw woning verhuren vakantie via Huis Verhuren Deventer? Vul het  formulier  in voor meer informatie of om uw woning direct aan te bieden!