Huis verhuren aan expats Deventer

Huis verhuren aan expats in Deventer? Stop met zoeken en kies voor Huis Verhuren Deventer! Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn Indiase IT-ers die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden. Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Huis verhuren aan expats in Deventer: Wat doet Huis Verhuren Deventer?

Huis Verhuren Deventer heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder. Ook plaatsen wij de advertentie van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen een initiƫle inspectie van de woning en stellen een degelijk contract op.

Huis verhuren aan expats in Deventer via Huis Verhuren Deventer? Wacht niet langer en neem contact op via het formulier of via info@huisverhurendeventer.nl!

Vragen? Neem contact met ons op.