Leegstandswetverhuur Deventer

Leegstandswetverhuur Deventer? Huis Verhuren Deventer staat voor u klaar! Door onze ruime ervaring op de woningmarkt in Deventer weten wij precies hoe úw woning het snelst wordt verhuurd. Als u uw te koop staande woning wilt verhuren dan doet u dit via de Leegstandswet. Hierdoor mag u beperkte huurbescherming gaaranderen en kunt u uw woning tijdens de verhuurperiode gewoon te koop laten staan. Hierdoor is uw woning minder gevoelig voor vandalisme en kunt u eventuele dubbele lasten dekken.

Leegstandswetverhuur Deventer: Onze werkwijze

Huis Verhuren Deventer helpt u met het aanvragen van uw vergunning en het vinden van een geschikte huurder. Dit doen wij door optimale online aanwezigheid van uw woning. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Huis Verhuren Deventer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw verhuurmakelaar voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in Leegstandswetverhuur Deventer via Huis Verhuren Deventer? Neem contact op via info@huisverhurendeventer.nl of bel 0570-241000!

Vragen? Neem contact met ons op.